fredag 20 mars 2009

Bör man verkligen Fira att ungarna fyller fjårtis!

I dag den 20 mars för 14 år sedan fick jag en liten ängel!
Hon var en egen från början..Har alltid varit det!! (alla är sina egna men hon Är en egen) Hon går sin egen väg...Hon har en Egen vilja!!!! Mycket Egen vilja..O hon har ett sätt att tänka som ingen annan...Min smarta Egna Ängel...
Hon är så envis att när hon var 2½ lärde hon sej knyta bara för att kunna knyta rosetter på klänningarna...Hon hade alltid..Gick inte med något annat...Alltid Klänning!!!
O skor!!! Hon har Älskat skor sen hon var bebis!!! Det spelade ingen roll med kläder efter väder eller rätt skor för rätt årstid..Hon hade Klackskor o Klänning!! Annars var hon arg...Och den argheten gick Inte över med hur mycket Muta..Tjat...Medligsförsök...Eller föräldravåld! Hon var arg o Skrek...Bland de först orden hon lärde sej var... Stick!! (Hon hade större syskon som antagligen sa så till henne)...Hennes mamma o pappa vet bättre än att säga så till sina småbarn!
Hon var det sötaste man kunde se mad lååångt hår o en litenliten röd mun...Åhhhh vad jag saknar henne!! (Den lilla)
Nu är hon lika Söt...Lika klädoskotokig...Lika egen....O lika Arg!! Men glad oxå Ibland!! Men nu är hon Fjårtis o det är antinge Upp ellern rakt Ner!
Men idag är hon Glad!!!(tack o lov!)

Så den här dagen är karrosellen..Nostalgisk....O lycklig mamma till
Lisen o hennes 4 nattgäster...
Lillan o hennes 3 nattgäster
Fisen o hennes 1 nattgäst(vad lite det kändes! bara 1 lixom)
O så har hon ju favoritsamurayen som sover sött (Hmm på fredagsnatten) i sin alldeles egna lägenhet!
Rika Rika Jag!!!

Inga kommentarer: